Дома > Вести > Вести од компанијата

VOLVO EC480DL FINAL DRIVE

2022-11-29

Склопот за одење на багерот Volvo EC480DL има два вида, еден е GM85, кој е почест, кој многу често се користел во Кина, друг модел е HM280V, ова е сепак само оригиналот.

Volvo е познат и како Regal Machine, што значи дека неговите додатоци се скапи. И овој оригинален склоп за одење дефинитивно не е евтин.

Официјален вовед на овој багер: Volvo EC480D багер гасеничар може да ви помогне да ја зголемите вашата продуктивност. Со зголемена сила на копање и побрзо време на циклус, добивате поголема моќност и продуктивност благодарение на зголемената моќност на моторот и подобрената хидраулика.

Сега многу мали рудници го користат овој багер. Поради суровите услови за работа, абењето на деловите на шасијата е сè уште многу големо. Како синџири, ролки итн., времето на употреба ќе биде релативно кратко.

Ако не внимавате на одржувањето и го користите долго време, животниот век на крајниот погон соодветно ќе се намали. Го имаме и овој мотор за патување HM280V на залиха.

Овој оригинален склоп на мотор за патување е загарантиран 12 месеци. Се разбира, ако е оштетен поради списанија, или оштетување предизвикано од човек, нема да биде покриено со гаранцијата.

www.swaflyengine.com

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept