Дома > Вести > Вести од компанијата

Настан за градење тим на компанијата SWAFLY во Турција

2024-03-15

SWAFLY MACHINERY CO. LTD, водечки снабдувач на делови за багери и дизел мотори, неодамна одржа настан за градење тим во Турција како дел од нејзината посветеност за развој на персоналот и градење силни внатрешни односи.


Успехот на настанот за градење тим ја покажа посветеноста на компанијата кон својот тим, промовирајќи внатрешен раст и развој, како и единство меѓу вработените. Компанијата го охрабрува својот персонал да се поврзе и да соработува, за возврат да го подобри работењето на компанијата и на крајот да им користи на клиентите.

Како заклучок, настанот за градење тим на SWAFLY MACHINERY CO. LTD во Турција беше доказ за посветеноста на компанијата да обезбеди внатрешен развој за своите вработени. Настанот беше многу успешен, поттикнувајќи средина на соработка, мотивација и позитивност, што на крајот ќе им користи на клиентите преку посилен и покохезивен тим.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept