Дома > Вести > Вести од компанијата

SWAFLY оди INTERMAT 2024: Најголемиот саем за градежни машини во Франција

2024-03-21

SWAFLY MACHINERY CO. LTD, водечки снабдувач на машини и делови за мотори, со возбуда објави дека планира да присуствува на INTERMAT 2024. Настанот, еден од најголемите меѓународни саеми за градежната и инфраструктурната индустрија, ќе се одржи во Париз , Франција.Број на штанд: 5A-D192

Учеството на SWAFLY во INTERMAT 2024 е дел од нејзината посветеност да го прошири својот дофат и да истражува нови деловни можности на глобално ниво. Настанот ќе обезбеди одлична можност за SWAFLY MACHINERY CO. LTD да ги прикаже своите производи и услуги на различен опсег на присутни и да изгради нови деловни партнерства. Учеството на настан од ваков обем ќе создаде неспоредливи можности за компанијата да се поврзе со истомисленици во градежната индустрија и да истражува нови патишта за бизнис.


Со своето долгогодишно искуство и експертиза во снабдувањето со делови за багери и дизел мотори, SWAFLY MACHINERY CO. LTD несомнено ќе обезбеди одлична платформа за посетителите да дознаат повеќе за компанијата и нејзините понуди.


Како заклучок, тимот на SWAFLY MACHINERY CO. LTD е возбуден поради неговото претстојно учество на INTERMAT 2024, каде што ќе може да запознае нови и постоечки клиенти и да ја прикаже својата палета на производи. Настанот се очекува да биде доста посетен, а SWAFLY има за цел да ја искористи оваа можност да го прошири својот глобален досег и да ја зацврсти својата позиција како водечки снабдувач на делови за багери и дизел мотори.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept